Баня - полезни съвети!

KLUDI NOVA FONTE Подходящ за всеки стил баня!

KLUDI NOVA FONTE Подходящ за всеки стил баня!

 

NOVA FONTE CLASSIC

Балансирано взаимодействие на формите: впечатляващата кръстосана дръжка и кръглата, стъпаловидна основа придават на NOVA FONTE CLASSIC отличителния характер. Елегантен привличащ вниманието: обковът очарова с хармоничните си линии. Безкомпромисно намалява архетипната форма до най-важното. Вдъхновен от исторически обков с две дръжки, KLUDI NOVA FONTE пренася тяхната грация и елегантност в модерната епоха с впечатляващо деликатна и вечна естетика.

 

kludi-nova-fonte-classic-kolekciya-za-baniya-bg-maistor-blog

 

kludi-nova-fonte-classic-kolekciya-za-baniya-bg-maistor-blog-1

 

NOVA FONTE PURISTIC

Намалено до най-важното: точната геометрия и минималистичните форми на дръжката на крилото и основата въплъщават вечна елегантност и модерна грация. Колекцията NOVA FONTE PURISTIC преосмисля минимализма по приятно успокояващ начин със своята ненатрапчива елегантност и намалена форма. 

Минимум, не максимум: прост, функционален и естетичен – тези атрибути съставляват дизайна.

 

kludi-nova-fonte-puristic-kolekciya-za-baniya-bg-maistor

 

kludi-nova-fonte-puristic-kolekciya-za-baniya-bg-maistor-1

 

NOVA FONTE DECO

Модерни орнаменти: елегантните линии на леко извитата нагоре основа продължават безпроблемно във фините извивки на звездообразната дръжка. NOVA FONTE DECO уникално съчетава декоративни елементи в стил aрт нуво с модерен вид на вила, създавайки индивидуален, вечен дизайн. Независимо къде смесителите с две ръкохватки за душ и вана изглежда добре навсякъде.

 

kludi-nova-fonte-deco-kolekciya-za-baniya-bg-maistor

 

kludi-nova-fonte-deco-kolekciya-za-baniya-bg-maistor-1

 

Подходящ за всеки стил

Classic, Puristic, Déco

Ръкохватки с крило, кръст и звезда въплъщават един от трите дизайна на KLUDI NOVA FONTE. И все пак всички те споделят един и същ дизайнерски език, което им позволява да се съберат перфектно в една и съща баня. Осемнадесет различни версии на арматура с две дръжки практически не оставят нищо желано за стила на умивалника във всяка баня, която се интересува от дизайна. KLUDI NOVA FONTE предлага и подходящи двуръкохваткови смесители за вана и душ, както и комплекти за вана и душ и душ комплекти и в трите стила.

Разгледайте продуктите на KLUDI при нас тук…

kludi-logo-bg-maistor

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *