Баня - полезни съвети!

С настъпването на лятото, идват и специалните оферти за ремонт в банята от ROCA!

С настъпването на лятото, идват и специалните оферти за ремонт в банята от ROCA!

 

За да ни помогнат в това начинание, експертите на ROCA представят някои от най-новите тенденции в дизайна на банята за лято 2020, както и полезни съвети как да направим правилния избор на продуктите за баня, които отговарят най-добре на личния ни стил. Вижте препоръките им:

 

Ако искате да внесете съвременно, космополитно звучене в дизайна на банята, заложете на смесителни батерии, пита за душа и аксесоари в актуалния цвят титаново черно. Препоръчваме черни смесители от новата колекция ROCA INSIGNIA, отличена с If Design Award 2019, или непреходната, класическа визия на колекцията NAIA. Възползвайте се от специалните предложения за черни смесители на ROCA за този сезон!

 

roca смесителни батерии

 

Ако изберете смесителни батерии за баня в черно, не пропускайте да придадете завършена визия на банята, като се спрете и на черен бутон за структура за вграждане за тоалетна, също в черен цвят. Отлично допълнение към черните смесители би било свръхплоско цветно душ корито, монтирано наравно с пода. Тези корита са изработени от Senseramic или Stonex – специални материали с противоплъзгащо покритие и висока износоустойчивост.

 

roca душ корито

 

За иноваторите и хората със смели идеи, това лято ROCA препоръчва новите дизайнерски колекции Beyond и Inspira. Освен в класическо бяло, може да изберете комплект мивка и тоалетна в някой от актуалните и много стилни цветове Кафе, Беж, Перла, Оникс, Матово бяло, а също и да ги допълните с функционалните и красиви мебели за баня от същите колекции.

 

Ако правите цялостен ремонт на банята, ще постигнете по-изчистена визия като изберете смесител за мивка и решение за душа със скрит, вграден монтаж. За улеснение на потребителя, предложенията на ROCA за тези вградени комплекти включват всички необходими продукти за техническо осъществяване на монтажа. Те се допълват от душ пити с голям размер с различен дизайн, както и от ръчен душ с различни функции на слушалката и шлаух. Част от тези комплекти за вграждане се предлагат и с RocaBox – универсално тяло, която дава възможност за подмяна на ръкохватката на смесителя, без да се налага същински ремонт на инсталацията. Освен изчистен дизайн, решенията с RocaBox предлагат и допълнително пространство в зоната на душа.

 

 

Ако търсите по-изчистена визия на банята и по-лесно почистване, изберете комплект структура за вграждане за конзолна тоалетна. Препоръчваме тоалетна чиния с Rimless технология, която позволява по-ефективно измиване, по-добра хигиена, при по-малка консумация на вода.

 

roca структура за вграждане за конзолна тоалетна

 

Обърнете специално внимание на мивката в банята. Често неговият дизайн е определящ за цялостта визия на помещението. Удачно е да се спрете на комплект мивка с мебел за баня, който е практично решение за съхранение на всички принадлежности.

 

Не пропускайте да отделите мократа зона от останалото пространство на банята благодарение на параваните за баня и душ кабините. Изработети са от закалено стъкло 6мм и елегантен алумиениев профил.

 

roca параваните за баня и душ кабините

 

Може да разгледате и закупите всички промоционални продукти на ROCA от нас от тук

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *