Баня - полезни съвети!

VILLEROY & BOCH COLLARO Характера срещу стила в банята

VILLEROY & BOCH COLLARO Характера срещу стила в банята

 

Севременни мивки с характер

Прави линии с тънки стени, малки радиуси и тесни ръбове – TitanCeram за първи път в масовия сегмент. Характерен дизайнерски ръб, който също така служи като предпазител от пръски и накланяне. Мивки за баня в много форми и размери. Предлага се и с TitanGlaze, нашата устойчива матова глазура, в цвят Stone White. Мивките за повърхностен монтаж могат да се комбинират с колекциите Finion и Legato. Препоръчваме и тоалетните и бидетата от колекцията за баня Venticello.

 

villeroy-boch-collaro-bg-maistor-

 

Функционални мебели със стил

Стилен корпус, тънък само 8мм. Тоалетни шкафчета в две версии, съвпадащи с мивки – за полирана мивка с висококачествен плосък ламинат, в допълнение висок шкаф с интегриран люк за пране. Много място за съхранение и функционалност, напр. с просторни, практични чекмеджета с пълно удължаване и противоплъзгащи подложки, както и разделяне на чекмеджета от 1/3 до 2/3. Акцент е алуминиевата лента за дръжки с интегрирано LED осветление. 10 модерни цветно координирани алуминиеви ленти за дръжки.

 

Стилни бани за всички нужди

Деликатен профил с практичен широк ръб от едната страна като идеално място за съхранение. Акценти в дизайна: вдлъбнат ръб на дизайна; квадратен преливник и интегриран изход в цветовете злато, шампанско, черен мат или хром. Просторен интериор, идеален за почивка. По-голяма свобода на дизайна благодарение на вградените вани и ваните до стената с монолитен дизайн. Опционални хидромасажни системи VILLEROY & BOCH, цветен панел и пълнител за вана.

 

villeroy-boch-collaro-bg-maistor

 

Спестяващи място модели

Идеално дизайнерско решение: 3 вани отзад до стената като спестяваща пространство алтернатива на свободно стоящите вани. Изход за отпадъци в центъра, както и ъглови модели отляво и отдясно за свободен избор на местоположение и всяко оформление. Вкл. цветно координирани преливни и изходни фитинги и клапан за отваряне.

 

Награди за дизайн

Отличителната форма на COLLARO също така впечатли реномираните дизайнерски журита: умивалниците за стенен монтаж с плот за смесител получиха наградата Red Dot в категорията „Продуктов дизайн 2019“ за изключителния си дизайн.

villeroy-and-boch-logo-bg-maistor

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *