Баня - полезни съвети!

VILLEROY & BOCH LOOP & FRIENDS За специални места

VILLEROY & BOCH LOOP & FRIENDS За специални места

 

Разнообразие

Предлага се широка гама от мивки за баня за реализиране на индивидуални дизайнерски идеи: 3 форми: овална, правоъгълна и кръгла. 3 вида монтаж: повърхностен, под плот и вграден. 3 цвята: абанос, графит, бадем. Умивалниците също се предлагат в различни размери.

 

villeroy-boch-loop-friends-bg-maistor

 

Тенденционна селекция от цветове

В допълнение към стандартните цветове White Alpin и Stone White, мивките се предлагат в модерните цветове Ebony, Graphite и Almond. Цветът добавя още едно измерение към баните в домове, хотели и ресторанти. Идеалното съвпадение: тоалетната Subway 2.0, също в цвят Ebony, Graphite и Stone White.

 

По-стегнат, по-фин, перфектно оформен

TitanCeram е иновативният керамичен материал от VILLEROY & BOCH с отлични свойства. Материалът позволява впечатляващо прецизен дизайн, рязко очертани ръбове и уникално деликатни форми. Освен това се характеризира с висока якост на материала, издръжливост и устойчивост на топлина и студ.

 

villeroy-boch-loop-friends-vani-bg-maistor

 

Акрилни вани

Универсален и вечен дизайн с правоъгълен и овален дизайн при ваните за баня, който пасва на мивката. Деликатен външен вид благодарение на тънкостенния, тесен ръб от само 20 мм. Висок комфорт при лежане с просторен интериор. Предлагат се и горещи вани.

 

Предимства

Надежден съвет и планиране благодарение на широката гама от продукти. Високо ниво на функционалност благодарение на дълбокия умивалник и продълговатия преливник. Възможни цветни акценти благодарение на цветовата концепция. Модерен дизайн с деликатни линии. Висококачествена керамика благодарение на иновативния материал TitanCeram.

villeroy-and-boch-logo-bg-maistor

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *