Баня - полезни съвети!

VILLEROY & BOCH MEMENTO 2.0 Пространство за характер

VILLEROY & BOCH MEMENTO 2.0 Пространство за характер

 

Дизайнът на стаята с матови цветове е точно в тенденция. Новите матови тонове Stone White, Ebony и Graphite придават на колекцията мивки, тоалетна и биде модерен градски вид.

 
 
villeroy-and-boch-memento-bg-maistor

 

Каменно бяло

Колекцията в фин Stone White изглежда свежа и почти безтегловна. Чистото матово бяло на TitanGlaze оживява линейния дизайн в уникален стил.

 

Абанос

Матово черно, тъмно като нощта, с мистериозна аура. Вечно елегантен цвят за нашия TitanGlaze което подчертава смелата форма на керамиката и в същото време времето прави другите цветове в банята сияещи.

 

villeroy-and-boch-memento-black-bg-maistor

 

Бетон

Във външния вид на бетона, умивалниците за повърхностен монтаж MEMENTO 2.0 стават необикновени привличащи вниманието. В комбинация с топли цветове и материали,
това създава вълнуващ контраст в банята – класически, привлекателен и невероятно домашен. Всеки навесен умивалник с вид Бетон се изработва индивидуално – превръщайки го в ексклузивно, уникално произведение.

 

Минималистичен и впечатляващ

Правоъгълната тоалетна и бидето улавят поразителната линейност на мивките и сами се трансформират в пуристични дизайнерски предмети в банята. Благодарение на иновативната технология DirectFlush и AquaReduct, тоалетната осигурява перфектното промиване и в тази специална форма.

villeroy-and-boch-logo-bg-maistor

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *