Баня - полезни съвети!, Кухня, уреди и обзавеждане

Смесители за баня Grohe, кухненски смесители, душове, санитарен фаянс

Grohe за вашата баня и кухня | bg-maistor.com

GROHE DESIGN – високо качество и модерен дизайн

Компания Grohe е известен производител на смесители за баня, кухня и душове, както и на санитарен фаянс. Техните продукти са известни с високото им качество и стилен дизайн.

Смесителите за баня на Grohe

Смесителите на Grohe са налични в различни модели и размери, като включват както едноръкохваткови, така и двуручни варианти. Те са снабдени с най-новите технологии за спестяване на вода и енергия, като предлагат и различни опции за регулиране на температурата и дебита на водата.

Кухненските смесители на Grohe

Смесители на Grohe предлагат различни функции, като въртящ се чучур, издържливост на натиск и температура на водата, както и опции за различни размери и стилове. Те също така са снабдени с технологии за спестяване на вода и енергия.

Душовете на Grohe

Душовете предлагат висока производителност и комфорт, като са налични в различни модели, включително ръчни душове, глави за душ и термостатични смесители за душ. Те осигуряват удобство и спестяват вода и енергия.

Санитарна керамика Grohe | bg-maistor.com

Санитарният фаянс на Grohe

Grohe включва различни продукти като унитази, бидета и мивки. Те са изработени от висококачествени материали и се отличават със своя модерен дизайн и функционалност.

GROHE е изборът на много потребители, които търсят висококачествени продукти с модерен дизайн за своята баня или кухня. Компанията е постоянно иновативна и се стреми да отговори на нуждите на клиентите си, като предлага продукти с високо качество и стил.

Grohe баня и кухня | bg-maistor.com

BG-MAISTOR.COM прелага продуктите Grohe на конкурентни цени

Предлагаме впечатляващата гама от смесители Grohe и подходящи аксесоари за баня Grohe. Търсите конкретен душ Grohe? Може би популярният душ глава Grohe Rainshower? Вие сте точното място.

Grohe AG е един от водещите световни производители на смесители за баня и душове. В Европа Grohe AG е най-големият производител на санитарен фаянс. Grohe има особен опит в областта на смесители за баня, кухненски смесители, душове, инфрачервени кранове за обществения сектор и рамки и пулверизатори за предстенен монтаж.

Технологии на Grohe – наслаждавайте се на водата

Grohe дава това обещание на своите клиенти в продължение на много десетилетия. За да запази това, Grohe непрекъснато инвестира в разработването и изследването на иновативни технологии за модерни душ системи и смесители за баня. През последните 50 години производителят на санитарни уреди убеждава с дълготрайни и здрави кранове за баня и кухня, които са лесни за управление и се управляват интуитивно.

Душове Grohe | bg-maistor.com

Иновативни душове Grohe с Grohe DreamSpray и Grohe CoolTouch

Технологията Grohe DreamSpray, която подобрява изживяването ви при къпане с множество видове струи и разпределя водата към всяка дюза на вашия ръчен душ, е включена във всеки ръчен душ Grohe. Намерете любимия си тип струя и използвайте технологията Grohe One Click Showering, за да сте сигурни, че никога повече не ви се налага да търсите любимия си тип струя.

Grohe, разбира се, е разработил не само душове, но и термостатични смесители за душ и ги е оборудвал с практични технологии, като технологията Grohe CoolTouch, която предотвратява изгарянето на термостата или ръчния душ и дори ако загреете водата до 48 ° Целзий, Термостатният смесител за душ Grohe поддържа максимална външна температура от 38°C, осигурявайки безопасност за цялото семейство.

Смесители Grohe | bg-maistor.com

Постоянна лекота на използване с Grohe SilkMove

Само смесителните батерии Grohe предлагат уникалния патрон Grohe SilkMove, който позволява копринено гладка работа на водния поток и контрол на температурата. Иновативните устройства се произвеждат от самите Grohe и те работят перфектно дори след години употреба. Патронът Grohe SilkMove осигурява дълготрайност и дълготрайна лекота на използване на вашия смесител Grohe.

Спестете енергия и вода без загуба на комфорт с Grohe EcoJoy и Grohe SilkMove ES

Но Grohe не инвестира само в забележим комфорт и безопасност, но и в околната среда. Технологията Grohe EcoJoy означава пестене на вода и енергия и това е добре не само за околната среда, но и за вашата чанта, защото със смесителните батерии Grohe и душ системите Grohe е възможно да се намали консумацията на вода и енергия без загуба на комфорт.

Технологията Grohe EcoJoy се допълва идеално от технологията Grohe SilkMove® ES. Grohe SilkMove ES означава максимално лесно използване благодарение на лесните за управление контролни елементи и разширена функция за пестене на енергия, тъй като смесителните кранове Grohe, оборудвани с тази технология, предотвратяват ненужното поемане на топла вода поради средното положение на лоста. Подаване на вода има само когато лостът се премести от средно положение наляво.

Grohe топ цени | bg-maistor.com

BG-MAISTOR.COM предлага впечатляващата гама от смесители Grohe и подходящи аксесоари за баня Grohe. Търсите конкретен душ Grohe? Може би популярният душ глава Grohe Rainshower? Вие сте точно тук. Grohe AG е един от водещите световни производители на смесители за баня и душове. В Европа Grohe AG е най-големият производител на санитарен фаянс. Grohe има особен опит в областта на смесители за баня, кухненски смесители, душове, инфрачервени кранове за обществения сектор и рамки и пулверизатори за предстенен монтаж.

Общо казано, продуктите на Grohe са известни с високото им качество и модерен дизайн, като също така предлагат технологии за спестяване на вода и енергия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *