Промоции, намаления

HANSGROHE STANDARD Специални предложения за обзавеждане за баня 2024 – 2025

HANSGROHE STANDARD Специални предложения за обзавеждане за баня 2024 – 2025

HANSGROHE STANDARD

Специални предложения за обзавеждане за баня 2024 – 2025

 

Вашите нужди са от първостепенно значение за HANSGROHE. Като водеща фирма в санитарния бранш, непрестанно разработват нови технически решения за банята, за да отговорим на Вашите изисквания в ежедневието, както и да Ви помогнем да усетите красотата на водата. В фирманта имаме около 15 000 активни патентовани продукта и към тях всяка година се прибавят стотици нови. Затова и намери място в ТОП 100 класацията на най-иновативните средни предприятия в Германия. Вашата баня трябва да изглежда добре в продължение на дълги години и да функционира безупречно всеки ден.

 

 

 

HANSGROHE Logis

Що се отнася до дизайна на Вашата баня, съвременен вид и атрактивни цени, то Hansgrohe Logis е Вашата колекция? Ще намерите точно това, което търсите сред смесителите за баня.

 

Hansgrohe Logis Колекция смесители за баня

 

HANSGROHE Vernis Shape / Blend

Открийте елегантни смесители с подходяща гама от душове в новата серия HANSGROHE VERNIS BLEND / SHAPE. Лесно ще постигнете целта си: изборът мъжду два универсални дизайна Ви позволява да създадете минималистична или елегантна, но и в двата случая модерна атмосфера в банята. Искате да изразите вкуса си чрез модерен цвят?

 

Смесител стенен за душ с тръбно окачване, ръчен душ и смесител за мивка, черен мат HANSGROHE VERNIS SHAPE

 

HANSGROHE Ръчни душове, окачванея и душ аксесоари

Ръчните душове могат да бъдат използвани по много и разнообразни начини, самостоятелно или като части от комплекти – подходящото допълнение към смесителите и термостатите. Ръчните душове правят къпането още по-приятно!

 

Ръчен душ 105мм с 3 струи, черен мат HANSGROHE PULSIFY 24100670

 

HANSGROHE Душ пити и рамена 

Малка баня или голяма луксозна баня: HANSGROHE има перфектната душ пита. Можем да Ви предоставим Crometta за душ кабини или създаващия пространство дъждовен душ Rainmaker Select XXL.

 

HANSGROHE Душ системи

Душ системи HANSGROHE са нещо повече от останалите, когато става въпрос за удобство. Това е така, защото тези душ системи комбинират ръчни и горни душове, както и термостатичен смесител, всичко това в един продукт. В случай, можете да изберете едноръкохватков смесител вместо термостатния смесител.

 

 

HANSGROHE Аксесоари за баня