Menu

Cart

HANSGROHE RAINMAKER SELECT Нещо от ново измерение

HANSGROHE RAINMAKER SELECT Нещо от ново измерение HANSGROHE RAINMAKER SELECT Нещо от ново измерение

HANSGROHE RAINMAKER SELECT

Нещо от ново измерение

 

Истински шедьовър - от материала до дизайна

RAINMAKER SELECT дължи популярността си главно на спиращия дъха дизайн и на материалите, които са вложени в него.

 

Напоследък тенденцията за банята като част от жизненото пространство става все по-популярна. Поради това банята се променя своевременно. От функционално мокро помещение в дома, тя се превърна в място с естетическо привличане, служещо за релакс и за добър живот. Вдъхновени от това, ние се обединихме с дизайнерския екип Phoenix Design, за да Ви дадем тотално различно изживяване покрай водата с най-високо качество - RAINMAKER SELECT.

Минималистичният и изразителен дизайн на RAINMAKER SELECT Ви привлича мигновено. Това чисто дизайнерско изпълнение се дължи и на избора на материали. Огромната му стъклена разпръскваща повърхност заедно с елегантната хромирана рамка дават на RAINMAKER SELECT изключителен естетичен вид. От една страна бялото стъкло и полираният метал дават естествен вид на банята, но същевременно именно те правят връзката с околните повърхности като керамиката, плочките и огледалата. Ключът е в майсторството, не само в овалните форми - ето това прави RAINMAKER SELECT така неустоим. Например всеки един от повече от 200 отвора на разпръскващата повърхност е изрязан с прецизен лазер, което е сложен производствен процес. Но тази трудност е само крачка по единствения път към великите продукти - пътят на прецизността във всеки детайл. 

 

HANSGROHE RAINMAKER SELECT

 

HANSGROHE RAINMAKER SELECT 1

 

HANSGROHE RAINMAKER SELECT 2

 

Душът на фокус

Душ система RAINMAKER SELECT - идеалното решение за открит монтаж

 

Няма друго помещение в дома, което да се е променило толкова, колкото банята в последните няколко години - онова което беше функционално помещение сега е източник на естетическа наслада, ралаксация и добър живот. Банята не винаги заема повече място отколкото преди, но напоследък тенденцията е тя да има домашен изглед както в архитектурен, така и в продуктов аспект. Зоната на душа заема повече пространство и се обособява като основната точка в банята. Размерът на душ системата RAINMAKER SELECT сам по себе си говори за възможността му да преизпълни тази роля. От една страна е неговото бляскаво стъкло, съчетано умело с хром, които са преобладаващи елементи в помещението, а от друга страна е хармоничното сливане на душа със стените, с огледалото и керамиката.

 

Душ система RAINMAKER SELECT

 

Иновативно решение за душа

RAINMAKER SELECT със вградено - открит смесител

 

В днешно време банята не е просто място за лична хигиена - то стана част от жизненото пространство и е дом на новите идеи. Материалите като дърво и тъкани излъчват топлина и уют в банята. Зоните за сядане Ви подканят да си почините и да заредите тялото се с енергия. Поради това, защо да не предприемем различен подход при проектирането на душа. Отговорът на това търсене е SHOWERTABLE SELECT 700 с огромното си място за поставяне на принадлежности и с възможността за директен монтаж на водните връзки, излизащи от стената и със скрита връзка към едноструйната душ-пита. Перфектната комбинация за открит и вграден смесител на едно място (ConEx). Душът не е само функционално, но и елегантно централно място.

 

RAINMAKER SELECT със вградено - открит смесител

 

Перфектната симбиоза между дизайна и технологиите

RAINMAKER SELECT решения за вграден монтаж

 

Сливането на душа с интериора е от основно значение за модерната баня. Дали чрез прехода от суха към мокра зона с нисък душ, или с премахването на ограниченията на стъклените прегради или чрез перфектния монтаж на смесителя за душ, вграденият смесител на RAINMAKER SELECT показва, че и най-големият душ може да се побере в банята по елегантен и минималистичен, но все пак изключително луксозен начин. Модерната технология потъва в стената, а за нейна сметка се показват белите повърхности от стъкло на душ-питата, които хармонизират с термостата, стената и тавана, създавайки максимално удоволствие във всяка една баня. Така душът се превръща в централната точка на всяка баня без значение от реалният й размер.

 

RAINMAKER SELECT решения за вграден монтаж

 

RAINMAKER SELECT решения за вграден монтаж 1

 

hansgrohe logo

Последно променена вЧетвъртък, 26 Май 2016 19:24

Медия

HANSGROHE RAINMAKER SELECT

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.