Промоции, намаления

IDEAL STANDARD Нови допълнения към Специални предложения 2024

IDEAL STANDARD Нови допълнения към Спепиални предложения 2024

IDEAL STANDARD

Нови допълнения към Специални предложения 2024

 

Дизайн по мярка

Нашите Singular карти представят конкретни решения с вдъхновяващ дизайн и продуктите, с които са реализирани. С тях целим да покрием широк спектър от интериорни стилове, които да отговорят на различните нужди и желания на нашите клиенти. Всички тези решения могат да бъдат лесно прекроени съобразно индивидуалните нужди.

 

Лесно конфигуриране

С помощта на нашия нов Singular конфигуратор можете лесно да планирате Вашата баня, като съчетаете всички необходими продукти за създаването на уникално Ваше пространство. Посетете singular.idealstandard.com за достъп до този полезен инструмент.

 

Решение за всяка категория

От жилища, хотели и офиси до обществени места, училища и болници – Ideal Standard предлагаме оборудване за различни сектори, които да отговарят на всякакви изисквания. Представили сме добре дефинирани решения с информация за дизайнерски стил, размери, цветови палитри, техническо изпълнение и детайли в отделни брошури, посветени на всеки конкретен сектор

 

 

IDEAL STANDARD Термостатни смесители

Термостатните смесители са предпочитани заради своята дълготрайна и надеждна технология. Те са точният избор за домакинства с деца, благодарение на интегрирания контрол на температурата, предотвратяващ изгаряне. Освен това осигуряват икономия на вода и енергия. Те комбинират дизайн и функционалност. Изтънчени правоъгълни или кръгли душови глави и едно- или трифункционалните ръчни душове се предлагат да паснат на всякаква геометрия в банята. Докато се наслаждавате на удоволствието от къпането, пестите вода, енергия и пари.

Създадени да превръщат къпането в истинско удоволствие!

 

 

IDEAL STANDARD Cerafine O Nuovo

Баланс на дизайн и технологии

Не само естетически: Cerafine O е колекция, използваща технология, която насърчава пестенето на енергия и вода, като е създадена за дълготрайна употреба.

 

IDEAL STANDARD I.LIFE B

Колекция Ideal Standard i.life предлага простота с чисти линии, оформящи спокоен интериор на банята за ежедневието.

 

  • Цените са препоръчителни за 2024г.

Мивка за баня 500х350х130мм реверсивна за стенен монтаж или върху плот с отвор за смесител IDEAL STANDARD STRADA 2 T296401