Баня - полезни съвети!

VIEGA PREVISTA Ново поколение структури за вграждане

VIEGA PREVISTA Ново поколение структури за вграждане

 

VIEGA PREVISTA Ново поколение структури за вграждане 

 

Основните елементи за едно успешно планиране на банята

Спестяващият време монтаж започва още от избора. Затова ние радикално го опростихме при VIEGA PREVISTA. Основата на новата система на структурата за вграждане е новото казанче, което се използва във всички приложения.

При VIEGA PREVISTA имате избор между PREVISTA DRY за стенен монтаж, PREVISTA DRY PLUS за монтаж на профил или стойка, PREVISTA PURE за мокро строителство. Всички системи имат едно и също казанче. Така може за най-кратко време да я монтирате. Без да се замисляте кое казанче за кое приложение е и за кой бутон за пускане на водата. Толкова е лесно!

 

VIEGA PREVISTA 

 

С най-добри оценки за качество и работа

Новото казанче е сърцевината на нашата нова система на структури за вграждане. Със своята съвместимост, гъвкавост и издържливост то е възможно най-доброто качество в стената. Новото и висококачествено казанче се произвежда в Германия. Разбира се то се произвежда за да отговаря на най-високите стандарти. Всички негови елементи са оптимизирани от нашите експерти за да осигурят най-приятното преживяване при неговата работа.

 

Новото казанче е сърцевината на нашата нова система на структури за вграждане

 

Прогрес, който много лесно се обновява

При новата структура за вграждане PREVISTA е помислено много, за да направи живота Ви по-лесен на строителната площадка. Веднага спестявате много време, благодарение на ясната концепция на обслужване и същевременно монтирате с увереност и комфорт.

 

Жълт цвят за всяко регулиране

При новата система структури за вграждане подвижните и регулиращите са на ръка компоненти са оцветени в жълто. Дали се касае за затваряне на кран, закрепващите щипки на казанчето, на канализационното коляно или за плъзгачи за регулиране на водата или височината, то монтажа и обслужването става изключително лесно!

Комфортно и без инструменти

Предимствата на новата концепция на структурата за вграждане PREVISTA е монтажа и настройките да се изпълняват почти изцяло на ръка и почти без нуждата на инструменти.

Гъвкавост без конкуренция

Новото казанче PREVISTA предлага възможността да се регулира от 3,5 до 7,5 литра и частично от 2 до 4 литра обем. Възможни са бързи и лесни индивидуални настройки.

 

Монтирате така бързо и гъвкаво, както никога до сега

 

Монтирате така бързо и гъвкаво, както никога до сега

Жълто за монтаж без инструменти, бърз монтаж към стена, регулиране на височината, подготовка за монтаж на тоалетна с душ, бързо затягащи скоби и още много!

 

Дизайн, който се развихря при всяка структура за вграждане VIEGA

Висококачествен дизайн, който може да бъде монтиран на всяка структура за вграждане: Новите бутони за пускане на водата VIEGA за PREVISTA позволяват оформлението на модерни жилищни пространства във всяка баня.

 

Дизайн, който се развихря при всяка структура за вграждане VIEGA

 

Дали безконтактен, програмируем или със светодиодно осветление: многообразието на цветове и дизайн на панелите за пускане на водата VIEGA VISIGN позволява персонално оформление, както и не така изтънчените VISIGN for STYLE 

 

 

Разгледайте всички нови продукти VIEGA PREVISTA при нас тук …

viega logo

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *