Отоплителни системи

Конвектор или лира за баня – кое от двете да изберем за себе си?

Конвектор или лира за баня

През зимния период една баня, колкото и малка да е тя по размери, може да се превърне от уютно местенце, в място, което не е никак приятно, ако там е студено. Това, обаче, не е задължително да Ви се случва на вас, ако изберете подходящото отопление за Вашата баня. Един от честите въпроси, които получаваме всекидневно е кое да изберем – конвектор или лира за баня. Продължавайте да четете, ще се опитаме да Ви отговорим на този въпрос.

 

Лира за баня

Една лира за баня в зависимост от стила и дизайна си, може да бъде не само начин за отопление на малка баня, но и също така да допринесе и за интериорното решение на помещението. Има наистина страхотни варианти, които не само функционират добре, но и изглеждат доста добре. В нашия онлайн магазин ще намерите точно такива лири за баня, които напълно да отговорят на Вашия стил и изискан вкус. Една лира за баня със стълбовиден дизайн, може без проблем да се ползва като място за закачане на влажни хавлии. По този начин една лири за баня става още по-функционална и приложима. Освен това тя се монтира директно на стената и не се налага да бъде свързана към водоснабдителна инсталация.

 

Конвектор

Конвекторът за баня, за разлика от лирата, има нужда от доста като обем електрическа енергия, което го прави не толкова енергоспестяващ уред. По него не е възможно да се слагат хавлии и кърпи отгоре, тъй като увеличават опасността от прегряване на уреда или до причиняване на неприятна ситуация. За голяма като обем, може и да е добра идея, но ако разполагате с малка, това не е добро интериорно решение.

 

Надяваме се, че сме Ви били полезни, а що се отнася до това кое да изберете – ако държите на удобството и това Вашия аксесоар да пести енергия, то най-добре заложете на една традиционна и добре изглеждаща лира за баня.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *