Отоплителни системи

Няколко съвета как да подберем най-подходящите лири за баня

Няколко съвета как да подберем най-подходящите лири за баня

 

Лири за баня според големината на помещението

Всичко при избора на лира за баня е въпрос на вкус и общо взето няма правилно, или грешно решение, но има някои неща, с които е добре да се съобразите. Подберете такава лири за баня, които на вас Ви харесват и отговарят на цветовете в банята и настилките. Ако разполагате с малка баня, най-доброто решение за вас би било да изберете стенни лири, защото не заемат много място, а и на всичкото отгоре изглеждат много стилно и изискано. Ако пък банята ви е по-голяма като размери, може да изберете две лири от двете страни или пък една по-голяма с вграден термостатен нагревател.

 

lira-za-baniya-blog-bg-maistor

 

Лири за баня, които пестят енергия

Хубаво е когато избирате своите лири за баня, да проверите дали те са енергоспестяващи. По правило те не харчат толкова много електроенергия, но все пак е хубаво ако изберете, такава за вас, която я пести. Освен това трябва да бъдем и отговорни към природа и да не разхищаваме енергия, нали така?

 

lira-za-baniya-blog-bg-maistor--tech

 

Лири за баня, според дизайна 

Както казахме и по-горе е добре да съчетаете лирата за баня с цветовете във вашата баня, за да изглежда тя приветливо място. Може да намерите страхотен избор от всякакви цветове и форми в нашия онлайн магазин bg-maistor.com. Ще откриете лири за баня на известни марки, такива с изчистен и класически дизайн, както и традиционни лири за баня за обемни помещения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *