Отоплителни системи

Лири за баня – Създайте си удобство и комфорт!

Лири за баня - Създайте си удобство и комфорт!

 

Ние Ви предлагаме алуминиеви лири за баня на българският производител ALTHERM. Те ни предлагат два вида лири:

 

Алуминиеви лири за баня модел NBM

С изчистените линии и съвременен дизайн,този модел алуминиева лира се вписва във всеки тип помещения. Отличното съотношение цена-мощност я прави още по-уникална и привлекателна.

Изделието е окомплектовано с алуминиеви окачващи елементи. Боядисани са в цвят RAL 9016 – Бял. Дълготрайно електростатично прахово покритие с висока топлопроводимост и не задържа прах.

 

Алуминиеви лири за баня модел NBR

Този модел алуминиева лира за баня е с увеличена топлообменна площ, като може да постигне определен топлениен ефект на по-малки пространства.

Изделието е окомплектовано с алуминиеви окачващи елементи. Боядисани са в цвят RAL 9016 – Бял. Дълготрайно електростатично прахово покритие с висока топлопроводимост и не задържа прах.

 

lazzarini liri za banya

 

При Нас също ще намерите и стоманени лири за баня LAZZARINI:

 

LAZZARINI е международна компания, специализирана в проектирането, разработването, производството и маркетинга на лири за баня и дизайнерски радиаториLAZZARINI може да намерите в над 20 държави, включително Европа, Южна и Северна Америка, Северна Африка, Австралия и Нова Зеландия.

 

Нашата мисия е да Ви предлагама изключителенв дизайн с най-новите и модерни иновации на достъпна цена, без да се прави компромис с качеството. „Благодарение на непрекъснатото обогатяване на продуктовата ни гама, използването на нови покрития и широкия спектър от размери, има хиляди различни възможности за използване на радиатор, който напълно приспособява изискванията за топлинна енергия към нуждите на нашите клиенти“.

 

 

* Разгледайте всички алуминиеви лири за баня тук *

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *