Отоплителни системи

Лира за баня – елегантният и енергоспестяващ начин за отопление

Лири за баня - елегантния начин на отопление

Банята е онова кътче в дома, където човек остава насаме със себе си, взима си горещ душ или вана след дълъг и натоварваш работен ден и иска да си почине и релаксира. За да бъде една баня истински приветливо и хармонично място, тя има нужда от отопление през зимата. Един от най-добрите и същевременно енергоспестяващи начини това да се случи е с лира за баня.

 

За разлика от всякакви нагревателни уреди или конвектори, за да работи и функционира добре, една лира за баня не се нуждае от толкова много електрическа енергия. Напротив, тя е идеалният Ви вариант ако искате да си спестите от сметката за тока и в същото време да се радвате на добре затоплена баня през зимата. Тя е изключително подходяща за малки помещения, в които трябва да се пести от място, но добре пасва и на големи бани.

 

Лира за баня - елегантния начин на отопление

Лира за баня – елегантния начин на отопление

 

Освен, че е енергоспестяваща, една лира за баня може да бъде и много красива и част от всяко едно интериорно решение. В нашия онлайн магазин bg-maistor.com, ние предлагаме голямо разнообразие от ефектни лири за баня, които отговарят на всеки стил и вкус, дори и за най-претенциозния такъв. Ще откриете традиционната бяла лира за баня с вграден термостатен нагревател, лира за баня имитираща камък, релефна стенна лира за баня, както и минималистичен вид лира от тръби. И всичко това на изгодни цени и с перфектно качество. Може да поръчате и да платите с наложен платеж след доставка или по банков път.

 

Освен енергоспестяваща и много красива, една лира за баня може да бъде и функционална. На нея без проблем може да закачате мокрите си хавлии и халати, за да изсъхнат. Може да ги сложите и на лирата преди да си вземете душ и така те ще са топли и уютни когато излезете от банята.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *